21 95 92 08 åpent i dag kl. 9-19
  • Mandag9-19
  • Tirsdag9-17
  • Onsdag9-19
  • Torsdag9-19
  • Fredag9-16
  • Lørdag12-17
  • Søndag12-17
Lukk
Kontakt oss
via e-post her

Favoritter

Lukk
Favoritter
Favoritter
Basket
Kurv
Meny

Vær med i konkurransen - gavekort på 1.000 kr.*

Siemens Kombiskap

Siemens kombiskap for ethvert behov

Siemens har en rekke svært lekre og elegante kombiskap som enkelt kan passe inn i ethvert kjøkken. Når disse kombiskapene i tillegg et fullspekket med avansert teknologi og funksjoner, gjør dette et Siemens kombiskap (kjøl og frys) til et meget godt kjøp. La oss heller ikke glemme at disse skapene er svært lydsvake og energieffektive.

Hvilken kapasitet skal du velge?

Et meget sentralt spørsmål å stille seg, er hvor stor kapasitet man trenger. I tillegg til selve kjøleskapet, skal du også velge hvilken kapasitet du ønsker for fryseren. Som regel vil fryseren være noe mindre i kapasitet. I tillegg til størrelsen i antall liter, bør du også se noe etter hvilken frysekapasitet som oppgis, slik at du vet hvor mange kg matvarer du kan fryse ned per døgn.

Energieffektive og lydsvake Siemens kjøleskap

Alle hvitevarer vil bli rangert på en skala fra A ? G ut i fra deres energiforbruk. Som følge av den teknologiske utviklingen vil den beste rangeringen per i dag, være A+++, noe som vil si at disse hvitevarene er 50% mer effektive enn noen med karakteren A. Som du ser er de fleste Siemens kjøleskap i klassen A++, noe som gjør disse til svær energieffektive kjøleskap.

I tillegg til at man har brukt mye tid på energieffektivisering, har man også satset på lyddempende teknologi. Siemens kjøleskap vil derfor gi fra seg en lyd på maksimalt 44 dB, der noen modeller er helt nede på 35 dB. Noe som gjør at disse enkelt vil kunne plasseres hvor det måtte være, uten å være til sjenanse.

Siemens kombiskap med praktiske funksjoner

For å sikre at disse kombiskapene skal fungere så bra som mulig, har Siemens utstyrt de med en rekke praktiske og elegante funksjoner. I tillegg til avrimingsfunksjoner, har man også ventilert kjøling, som vil sørge for at du får en jevn temperatur i hele kjøleskapet. For å sørge for en enkel regulering av temperatur, får du også elektronisk temperaturregulering, med muligheten til to separate termostater. Av de mer enkle funksjonene har man også sørget for softclose, slik at dørene enkelt åpnes og lukkes, samtidig som man får en god innvendig belysning ved hjelp av LED lys.

Fremragende design

På lik linje med deres utvalg av tradisjonelle kjøleskap, vil et Siemens kombiskap ha et meget flott og stilrent design, som gjør at disse skapene enkelt vil kunne passe inn i hvilket som helst kjøkken. For å gi deg noen ekstra tilpasningsmuligheter kan du også velge mellom ulike farger og materialer. Den kanskje mest stilrene og elegante løsningen er et integrert kombiskap. Disse leveres uten frontpanel på døren, slik at du selv skal kunne bestemme hvilket utseende det skal ha. Dermed vil et slik Siemens kombiskap kunne gli enkelt og elegant inn som en del av det øvrige inventaret.

Er det noe du lurer på?

Har du spørsmål, eller ønsker du mer informasjon om et Siemens kombiskap? Nøl ikke med å ta kontakt med vårt kundesenter på telefon 21 95 92 08 eller via e-post [email protected]

Favoritter

Lukk