21 95 92 08 åpent i dag kl. 9-19
  • Mandag9-20
  • Tirsdag9-19
  • Onsdag9-19
  • Torsdag9-19
  • Fredag9-16
  • Lørdag12-16
  • Søndag12-17
Lukk
Kontakt oss
via e-post her

Favoritter

Lukk
Favoritter
Favoritter
Basket
Kurv
Meny

Siemens Komfyrer

Siemens komfyr

Det tyske firmaet Siemens har lenge bidratt med en rekke avanserte og nyskapende produkter på markedet. Dette gjelder også for deres brede utvalg av komfyrer. Med en Siemens komfyr, kan du være sikker på at du får en komfyr med meget funksjonelle og flotte kokeplater, i tillegg til en ovn fullspekket av funksjoner og innstillingsmuligheter. Du vil også kunne se at det brede utvalget, gjør at du har en rekke ulike varianter å velge mellom. Dermed har du gode muligheter til å finne en Siemens komfyr som passer perfekt for deg og dine behov.

Kokeplater

Alle kjøkken er ulike, og vi har alle ulike behov. Derfor vil det også være en rekke ulike varianter av kokeplater å velge mellom, når du skal bestemme deg for hvilken Siemens komfyr du skal ha. Du kan velge mellom en Siemens med komfyr med enten induksjons-, keramiske- eller masseplatetopper. Disse vil alle ha forskjellige egenskaper og utseende, men hovedsakelig vil de to første ha en glatt overflate, og være noe raskere i oppvarmingen, enn de mer tradisjonelle masseplatene. Induksjon vil så være den aller nyeste og raskeste teknologien for platetopper. Her er det selve kokekaret som blir varmet opp, og ikke kokeplaten. Noe gjør dette til en meget sikker og rask teknologi. Platetoppene vil ellers være meget like i form av at de vil gi deg de tradisjonelle 4 ulike kokesonene.

Ovnsrom og ovnen

Du vil også ha en rekke ulike valgmuligheter når du kommer til selve ovnen i en Siemens komfyr. Du kan velge mellom ulike størrelser på selve ovnsrommet, i tillegg til utvalget av funksjoner tilgjengelig.

Eksempelvis vil det være en rekke ulike former for selvrens. Det vil da være mulig å velge mellom pyrolyse eller katalyse Begge disse vil arbeide på ulikt vis, men vil alle hjelpe deg med å rengjøre ovnen, noe som kan vise seg å være meget enkelt og effektivt. Katalyse vil ved hjelp av en emaljering sørge for at rester vil renses når ovnen varmes til over 200*C. Pyrolyse vil på sin side sørge for at ovnen varmes opp til 500*C, slik at all skitt ender opp som aske, som så enkelt kan tørkes ut i etterkant.

Spør oss gjerne

Det er viktig for oss at du kan gjøre et informert og godt valg, slik at skaffer deg en Siemens komfyr du vil være fornøyd med i lang tid. Hvis det så skulle være noe du lurer på angående en Siemens komfyr, er du mer enn velkommen til å kontakte vårt kundesenter på telefon 21 95 92 08 eller via e-post [email protected]

Favoritter

Lukk