21 95 92 08 åpent i dag kl. 9-19
  • Mandag9-20
  • Tirsdag9-19
  • Onsdag9-19
  • Torsdag9-19
  • Fredag9-16
  • Lørdag12-16
  • Søndag12-17
Lukk
Kontakt oss
via e-post her

Favoritter

Lukk
Favoritter
Favoritter
Basket
Kurv
Meny

Siemens Mikrobølgeovner

Siemens mikrobølgeovn

Den tyske produsenten Siemens har et svært allsidig og flott utvalg mikrobølgeovner. Du vil finne modeller med en rekke innovative og nyskapende funksjoner og programmer, samtidig som du med en Siemens mikrobølgeovn vil være sikret et meget elegant og stilrent design.

Smarte funksjoner

Ved kjøp av en Siemens mikrobølgeovn får du en rekke forskjellige programmer og innstillinger du kan velge mellom. De fleste modellene kommer med en rekke ulike tilberedingsprogrammer der du velger mattype, og vekt og maskinens automatikk velger så selv tilberedningstid og effekt. Enklere blir ikke. I tillegg vil du finne minnefunksjoner som lar deg lagre det tilberedingsprogrammene du bruker mest. Dermed vil du enkelt og greit kunne starte ovnen med ditt forvalgte program.

Innbyggings- eller frittstående mikrobølgeovn?

Når du skal velge hvilken Siemens mikrobølgeovn du skal kjøpe, har du også muligheten til å bestemme om denne skal være beregnet for å bygges inn i et skap, eller om du ønsker en modell beregnet for å stå fritt på kjøkkenbenken eller lignende. Funksjonsmessig vil disse to gruppene være like, men de vil altså gi et noe ulikt designmessig uttrykk på kjøkkenet. Generelt kan man si at mange med større kjøkken foretrekker en innbyggingsvariant, slik at den blir en del av den øvrige innredningen på kjøkkenet.

Ovnsrom

Man også med fordel se noe på hvor stort ovnsrom man ønsker for mikrobølgeovnen. Med et noe større ovnsrom kan du uten problemer få plass til det aller meste, og uansett vil det være en fordel å tenke noe over hva man ønsker å bruke mikrobølgeovnen til.

Plassering av døren

For å kunne tilby deg en høy grad av fleksibilitet, er det også forskjeller i hvordan man har valgt å hengsle selve døren på en Siemens mikrobølgeovn. De fleste maskinene har denne hengslet på enten venstre- eller høyre side. Men, enkelte modeller har hengslet døren i underkant. Disse bør da ikke plasseres for høyt opp, for å sikre at de fremdeles er praktiske å anvende.

Har du spørsmål?

Vi ønsker å kunne gi deg den informasjonen du behøver for å kunne gjøre et godt kjøp. Er det derfor noe du lurer på angående en Siemens mikrobølgeovn, er du velkommen til å kontakte vårt kundesenter på telefon 21 95 92 08 eller via e-post [email protected]

Favoritter

Lukk