21 95 92 08 åpent i dag kl. 9-16
  • Mandag9-19
  • Tirsdag9-19
  • Onsdag9-19
  • Torsdag9-19
  • Fredag9-16
  • Lørdag12-17
  • Søndag12-17
Lukk
Chatten er
åpen

Favoritter

Lukk
Favoritter
Favoritter
Basket
Kurv
Meny

Siemens Oppvaskmaskiner

Siemens oppvaskmaskin

Den tyske produsenten har i lengre tid levert hvitevarer av en svært høy kvalitet, preget av innovative løsninger og et lekkert design. Dette gjelder også uten tvil deres utvalg av oppvaskmaskiner. Her på WhiteAway.no vil du kunne velge mellom en rekke ulike modeller, med ulikt funksjonsnivå og design.

Kapasitet

For å kunne finne frem til den Siemens oppvaskmaskin som passer best til deg og din husstand, vil det være en fordel å tenke noe over hvor mye oppvask du skal kunne få plass til. Kapasiteten til en Siemens oppvaskmaskin måles ut i fra standardkuverter, noe som tilsvarer glass, bestikk og tallerkener for en person. For en gjennomsnittlig familie vil nok 10 til 12 kuverter være tilstrekkelig, men dette er til en viss grad snakk om smak og behag. Med en større kapasitet vil du kunne vente noe lenger mellom hver oppvask, samtidig er det unødvendig med for mye ledig plass ved en oppvask.

Funksjoner

Du vil kunne velge mellom et utall forskjellige innstillinger og funksjoner. En Siemens oppvaskmaskin vil for eksempel komme med økoprogrammer, for en svært energieffektiv oppvask, lynprogram for de gangene du vil få unnagjort oppvasken så fort som mulig. I tillegg til dette vil du kunne finne sensorer som regulerer vannforbruket ut i fra hvor skitten oppvasken er, og egne unike funksjoner som Shine and Dry, som sikrer at oppvasken blir tørr i løpet av svært kort tid.

Energieffektivitet

En Siemens oppvaskmaskin har ved hjelp av ny og avansert teknologi, et svært lavt energiforbruk. Ved hjelp av funksjoner slik som Siemens eget iQdrive, har man klart å presse ned energiforbruket betydelig, noe som viser seg i deres energirangeringer. Velger du å kjøpe en Siemens oppvaskmaskin, er du garantert en oppvaskmaskin med en energirangering på A eller bedre, der de fleste maskinene har rangeringen A+ eller A ++. Dette vil i rene tall si at en oppvaskmaskin med rangering A ++ vil forbruke opp til 40% mindre energi enn en maskin med rangering A. Med andre ord er det snakk om meget miljøvennlige maskiner. I tillegg til strømforbruket, har man også satset på å produsere oppvaskmaskiner med et så lavt vannforbruk som mulig. Dette har man så oppnådd, uten at dette påvirker kvaliteten på vasken.

Lyd

I tillegg til at funksjoner som iQdrive er med på å gjøre disse maskinene svært energieffektive, bidrar de også til at de er særlig stillegående. Lydnivået måles i dB, og være oppgitt for hver enkelt maskin. Man kan være at dette er en logaritmisk skala, slik at selv tilsynelatende små forskjeller i dB vil kunne gi merkbare forskjeller. Ved en økning på 3 dB vil dette kunne oppfattes som en fordobling i lydnivå. For å ha noe å sammenligne med kan du ta utgangspunkt i at en samtale mellom to personer gjerne ligger på 60 dB.

Design

I tillegg til en avansert teknikk, vil du med en Siemens oppvaskmaskin være sikret et stilrent og enkelt design. Du vil kunne velge mellom en rekke ulike materialer og farger, men i tillegg får du en rekke underkategorier å velge mellom. Disse er aktuelle med tanke på hvordan du tenker å plassere din Siemens oppvaskmaskin. Oppvaskmaskiner beregnet for innbygging, er det man kan regne som de vanligste maskinene. Her har du et fast sted under kjøkkenbenken der du kobler den opp. Her får du da en rekke ulike materialer og design å velge mellom. Integrerbare oppvaskmaskiner er lik de nevnt over, men forskjellen ligger i at disse leveres uten et frontpanel. Du får dermed en stor valgfrihet til selv å bestemme hvilket design du ønsker, slik at oppvaskmaskinen enkelt vil kunne bli en integrert del av det øvrige inventaret i kjøkkenet. Du kan også velge mellom integrert og halvintegrert. De første har da betjeningen på toppen av selve døren på oppvaskmaskinen, slik at disse blir skjult og ute av syne. De sistnevnte variantene, har på sin side betjeningen tilgjengelig på fronten. Dermed er de til enhver tid synlige. Benkeoppvaskmaskiner er, som navnet tilsier, beregnet for å plasseres på kjøkkenbenken eller lignende. Disse er dermed en god del mindre, men hvis du bor alene, eller i en mindre husstand, vil disse kunne være et svært godt alternativ til å ta oppvasken for hånd.

Har du spørsmål?

Er det noe du lurer på angående en Siemens oppvaskmaskin? Nøl i så fall ikke med å ta kontakt med vårt kundesenter på telefon 21 95 92 08 eller e-post [email protected]

Favoritter

Lukk