21 95 92 08 åpent i dag kl. 9-20
  • Mandag9-20
  • Tirsdag9-20
  • Onsdag9-20
  • Torsdag9-20
  • Fredag9-16
  • Lørdag12-17
  • Søndag12-17
Lukk
Chatten er
åpen

Favoritter

Lukk
Favoritter
Favoritter
Basket
Kurv
Meny

*Gjelder ikke varer som allerede er nedsatt, tilbehør, varer merket med "Sjekk prisen", "Bestseller" og kan ikke kombineres med prismatch. Se tilbudets varighet på det enkelte produkt.

Siemens Ovner

Siemens ovn

Med en Siemens ovn, kan du være sikker på at du før en ovn med et svært lekkert design, i tillegg til en rekke praktiske og innovative funksjoner. Som følge av deres stilrene design, vil disse kunne passe flott inn i ethvert kjøkken, og når man i tillegg tar med deres smarte og lett anvendelige funksjoner, er disse ovnene et svært godt kjøp.

Størrelse på ovnsrom

En Siemens ovn vil være tilgjengelig i en rekke ulike størrelser. Hvilken variant du velger vil være avhengig av hvilket behov, og hvilen bruk du ser for deg. De største ovnene, på opp mot 80 liter, vil lett kunne få plass til en stor stek eller lignende. Har du på en annen side lite ledig plass å kjøkkenet, eller ikke har det store behovet for kapasitet, får du også ovner med en kapasitet på rundt 20 liter og oppover. Det vil med andre ord være mange ulike varianter, for ethvert bruk og behov.

Avanserte funksjoner

Du vil også kunne finne en Siemens ovn med svært avanserte og praktiske funksjoner. Eksempler på dette er såkalte kombiovner, som har en kombinasjon mellom en vanlig varmluft, og en mikrobølgeovn. Disse vil ha alle de funksjonene en vanlig ovn har, men har i tillegg til dette, mikrobølgefunksjoner. Du kan da bruke disse hver for seg, eller også bruke en kombinasjon mellom disse to oppvarmingsmetodene. Andre varianter er såkalte dampovner. Disse vil også fungere som vanlige ovner, med har da ekstrafunksjoner. Du får blant annet muligheten til å tilberede mat under 100*C, noe som skal bevare flere proteiner, mineraler og vitaminer i maten, sammenlignet med en vanlig ovn.

Selvrens

For deg som er lei av en vanskelig og tidkrevende rensing av ovnen, vil en ovn med funksjon for selvrens være ideelt. Det er da tre typer selvrens å velge mellom. Pyrolyse vil varme opp ovnen til 500*C, slik at eventuell skitt forkulles, og kan tørkes av. Ovner med katalyse vil være belagt med en emalje som gjør av skitt løsner ved over 200*C. En damprengjøring vil kreve at du setter noe vann inn i ovnen, slik at damp kan være med på å rengjøre innsiden av ovnen. Uansett hvilken metode du velger, vil alle kunne være mer praktiske og enklere enn en manuell rengjøring.

Er det noe du lurer på?

For å kunne gjøre et kjøp på et godt og informert grunnlag, er det viktig at du får all den informasjonen du føler du trenger. Er det derfor noe du lurer på angående en Siemens ovn, er du velkommen til å kontakte vårt kundesenter på telefon 21 95 92 08 eller via e-post [email protected]

Favoritter

Lukk