21 95 92 08 åpent i dag kl. 10-17
  • Mandag9-20
  • Tirsdag9-20
  • Onsdag9-22
  • Torsdag9-22
  • Fredag9-23:59
  • Lørdag10-17
  • Søndag10-17
Lukk
Kontakt oss
via e-post her

Favoritter

Lukk
Favoritter
Favoritter
Basket
Kurv
Meny

Få opptil 40% på massevis av hvitevarer HER*

*Gjelder ikke allerede rabatterte varer, varer merket med "Sjekk prisen", "Bestseller" og kan ikke kombineres med prismatch. Se tilbudets varighet på det enkelte produkt.

Siemens Platetopper

Siemens platetopp

Siemens har i mange år vært kjent for å levere høy kvalitet, og innovative produkter. Ser man på deres utvalg av platetopper, finner man fort ut at dette også gjelder disse. En Siemens platetopp vil kunne hjelpe deg med å få en god kontroll over matlagingen, samtidig med at du får en høy grad av fleksibilitet i valg av kokekar. Når du i tillegg tar med i beregningen at disse platetoppene er svært energieffektive, viser disse seg å være et godt kjøp.

Her på WhiteAway.no vil du finne et stort utvalg Siemens platetopper av ulike typer. Enten det skal være en induksjonstopp, eller en keramisk topp, vil du ha en rekke ulike modeller å velge mellom, noe som gjør det meget sannsynlig at du vil finne noe som passer for deg og ditt kjøkken.

Induksjonstopp

Med en Siemens platetopp med induksjon er du sikret en rask og enkel oppvarming. Dette er den mest moderne teknologien når det kommer til platetopper, og den hjelper deg med å få en unik kontroll over matlagingen, samtidig som den er meget sikker. Som følge av at man her, kun varmer opp selve kokekaret, og ikke en kokeplate, vil du få svært lite restvarme. I praksis vil dette si at svært lite matsøl vil brenne seg, samtidig som platetoppen avgir svært lite varme til omgivelsene. Det kan være verdt å merke seg at kokekarene må være magnetiske for å kunne nyttiggjøre seg energien overført ved disse platetoppene.

Keramisk topp

På lik linje med induksjonstoppene vil en Siemens keramisk topp ha en glatt og jevn overflate, bestående av flere kokesoner. Her vil det være varmeelement under hver kokesone som varmer opp det som plasseres oppå. Dermed vil disse ta noe lengre tid i oppvarmingen, samtidig som de fortsetter å være varme i noe tid etter at de er skrudd av. Men, som følge av deres glatte overflate, er de enkle å rengjøre.

Masseplatetopp

Dette er de tradisjonelle platetoppene der hver kokesone er klart inndelt som følge av en liten forhøyning. For deg som ønsker en robust platetopp, som kan tåle det meste, eller som liker det tradisjonelle, kan dette være den ideelle platetoppen for deg.

Antall kokesoner

Som nevnt vil en Siemens platetopp være delt inn i et visst antall kokesoner. En standardstørrelse vil da være på fire ulike kokesoner. Da får man et godt utvalg, med en lang rekke bruksmuligheter. Ønsker man derimot et noe utvidet bruksområde, vil det også være mulig å skaffe en Siemens platetopp med fem kokesoner, der flere av disse er fleksible slik at du får plass til større gryter eller lignende.

Har du spørsmål?

Er det noe du lurer på angående en Siemens platetopp eller andre produkter i vårt sortiment? Nøl ikke med å ta kontakt med vårt kundesenter på telefon 21 95 92 08 eller vil e-post på [email protected]

Favoritter

Lukk