21 95 92 08 åpent i dag kl. 9-20
  • Mandag9-20
  • Tirsdag9-20
  • Onsdag9-20
  • Torsdag9-20
  • Fredag9-16
  • Lørdag12-17
  • Søndag12-17
Lukk
Chatten er
åpen

Favoritter

Lukk
Favoritter
Favoritter
Basket
Kurv
Meny

*Gjelder ikke varer som allerede er nedsatt, tilbehør, varer merket med "Sjekk prisen", "Bestseller" og kan ikke kombineres med prismatch. Se tilbudets varighet på det enkelte produkt.

Siemens Tørketromler

Siemens tørketrommel

Med tiden har tørketrommelen blitt et mer og mer vanlig syn i de fleste husholdninger. Dette er ikke uten grunn, da man har utviklet disse maskinen til å være svært effektive, i tillegg til at man har fått stadig flere funksjoner å velge mellom.

Her på WhiteAway.no har vi samlet et stort utvalg tørketromler, noe som gjør det meget sannsynlig at du vil kunne finne en Siemens tørketrommel som passer til deg og dine behov.

Smarte funksjoner

En Siemens tørketrommel vil komme med en rekke teknologi og funksjoner. Du vil kunne velge mellom ulike spesialprogram tilpasset ulike plagg og materialer slik som jeans, ull og bomull, i tillegg til at flere maskiner er utstyrt med en avansert sensorteknologi. Disse vil eksempelvis registrere mengde tøy, og fuktighet, for så å tilpasse tørketiden deretter.

Siemens avtrekkstrommel

Du får tak i en Siemens tørketrommel i to ulike varianter, avtrekkstromler, og kondenstromler. Det første varianten må kobles til en luftekanal eller lignende, slik at den fuktige luften kan komme utendørs. Fordelen med disse er at di er svært effektive, men de krever da en noe mer omfattende montering.

Siemens kondenstrommel

Velger du en Siemens tørketrommel som benytter seg av kondens for å tørke klærne, vil fuktigheten samles opp i en beholder. Denne må så tømmes ved jevne mellomrom, med mindre man har koblet kondenstrommelen direkte til et avløp. Fordelen med en Siemens tørketrommel med kondens, er at du ikke trenger å koble disse til en luftekanal eller lignende. Dette gjør at du står friere i plasseringen av maskinen, samtidig som dette også gjør installasjonen av maskinen noe enklere.

Størrelse og kapasitet

For å sikre at du få en Siemens tørketrommel som passer best mulig til dine behov, er det viktig å være bevisst hvilken kapasitet man har bruk for. Hvor mye klesvask er det du pleier å vaske om gangen? I utvalget av tørketromler fra Siemens, kan du velge mellom en kapasitet på 6 -8 kg, samtidig vil det være en fordel å se på hvor stort areal man har til rådighet. En Siemens tørketrommel med en større kapasitet, vil gjerne også kreve et noe større areal.

Energiforbruk

Du vil kunne finne en Siemens tørketrommel med en energiklassifisering mellom A++ og C. Ved hjelp av sitt eco+ sortiment, har Siemens sørget for å kunne tilby tørketromler med et svært lavt energiforbruk. Fordelen med dette er at du ha får en lavere strømregning, samtidig som du også er med på å minske påkjenningen på miljøet.

Er det noe du lurer på?

Har du spørsmål angående en Siemens tørketrommel, eller andre produkter i vårt sortiment? Nøl ikke med å ta kontakt med vårt kundesenter på telefon 21 95 92 08 eller e-post [email protected]

Favoritter

Lukk