21 95 92 08 åpent i dag kl. 9-19
  • Mandag9-20
  • Tirsdag9-19
  • Onsdag9-19
  • Torsdag9-19
  • Fredag9-16
  • Lørdag12-17
  • Søndag12-17
Lukk
Kontakt oss
via e-post her

Favoritter

Lukk
Favoritter
Favoritter
Basket
Kurv
Meny

Siemens Vaskemaskiner

Vaskemaskiner fra Siemens

Siemens er en tysk produsent, som siden oppstarten på midten av 1800-tallet har vært kjent for å levere produkter av høy kvalitet. Dette gjelder også deres sortiment av vaskemaskiner, som i tillegg til en udiskutabel kvalitet, leverer et høyt funksjonsnivå med en rekke nye og avanserte teknologier.

Det finnes et stort utvalg av Siemens vaskemaskiner, noe du også vil se her på WhiteAway.no. Dermed er sannsynligheten svært stor for at du skal kunne finne deg en Siemens vaskemaskin som passer til deg og dine behov, enten du ha spesifikke preferanser for kapasitet, motortype, energieffektivitet eller spesialprogrammer.

Kapasitet

Her på WhiteAway.no vil du kunne velge mellom kapasiteter mellom 5 ? 9 kg. Dette gjør at du vil kunne finne en passende størrelse, uansett om du bor i en liten, eller en stor husholdning. Uansett vil det lønne seg å tenke noe over hvor stor kapasitet man har bruk. Velger du en Siemens vaskemaskin med en høy kapasitet, vil det kunne ta noe lengre tid å få maskinen fylt opp, samtidig som en vaskemaskin med for liten kapasitet vil gjøre at du må vaske klær noe oftere.

Hvilken type motor?

Du vil få to ulike motortyper å velge mellom, den tradisjonelle- og den kullfrie motoren. Den sistnevnte vil kunne være noe mer stillegående, og kreve noe mindre vedlikehold, da en tradisjonell motor vil inneholde en kullbørste, som over tid må byttes ut grunnet slitasje.

Energieffektive vaskemaskiner

Siemens har et stort fokus på å produsere så energieffektive hvitevarer som mulig. Ved hjelp av egenskaper slik som iQdrive, har man eksempelvis klart å redusere energiforbruket betydelig, noe du vil kunne se ved at de aller fleste vaskemaskiner fra Siemens har en topprangering (A+++) innen energieffektivitet.

Spesialtilpasset klesvask

En Siemens vaskemaskin vil være utstyrt med en rekke ulike avanserte programmer og funksjoner slik at du enkelt kan få spesialtilpasset klesvasken ut i fra dine behov. De aller fleste modellene vil ha innstillinger som gjør at du kan velge ut i fra hvilket materiale som skal vaskes og hvor lang tid det skal ta. Samtidig vil sensorteknologi gjøre det mulig for maskinen å registrere hvor skitten klesvasken er, for så å tilpasse vasken deretter, i tillegg til å dosere korrekt mengde vaskemiddel.

Sentrifugeringshastighet

Ønsker du en klesvask som er så tørr som mulig etter endt vask, vil det være en fordel å gå for en Siemens vaskemaskin med en så høy sentrifugeringshastighet som mulig. En høy sentrifugeringshastighet vil sørge for at mengden restfuktighet reduseres, og dermed vil også tørketiden reduseres. Sentrifugeringshastigheten måles i omdreininger i minuttet (o/min), og en rekke vaskemaskiner fra Siemens vil ha en sentrifugeringshastighet på 1600.

Er det noe vi kan hjelpe deg med?

Det er viktig for oss at du skal få en så god kjøpsopplevelse som mulig. Er det derfor noe lurer på angående en Siemens vaskemaskin, eller andre produkter i vårt sortiment, er du svært velkommen til å kontakte vårt kundesenter. Vi kan nås via telefon 21 95 92 08 eller via e-post [email protected]

Favoritter

Lukk