21 95 92 08 åpent i dag kl. 9-20
  • Mandag9-20
  • Tirsdag9-20
  • Onsdag9-20
  • Torsdag9-20
  • Fredag9-16
  • Lørdag12-17
  • Søndag12-17
Lukk
Chatten er
åpen

Favoritter

Lukk
Favoritter
Favoritter
Basket
Kurv
Meny

*Gjelder ikke varer som allerede er nedsatt, tilbehør, varer merket med "Sjekk prisen", "Bestseller" og kan ikke kombineres med prismatch. Se tilbudets varighet på det enkelte produkt.

Siemens Kaffe & Te

Siemens kaffemaskin og kaffetrakter

Siemens er et tysk selskap som i lengre tid har vært kjent for å levere produkter av høy kvalitet innenfor en rekke ulike områder, blant annet hvitevarer. De har et meget stort utvalg av prisgunstige og innovative hvitevarer, og blant dette utvalget vil du også finne en rekke forskjellige kaffemaskiner og kaffetraktere. Disse maskinene er laget med spesielt mål for øye, å hjelpe deg med å lage den perfekte kaffen. Du vil kunne erfare at du meget enkelt og raskt, vil kunne servere en velsmakende kopp kaffe. Dette gjelder uavhengig av om du ser etter en vanlig kaffetrakter, eller ser etter en espresso kaffemaskin.

Siemens kaffemaskin eller kaffetrakter?

Det første spørsmålet du må stille deg er hvilken type kaffe du ønsker å lage deg. Dette vil ha sitt i å si med tanke på hvilken type maskin som passer best for ditt behov. Har du ønsker om å kunne lage en rekke ulike espressobaserte kaffedrikker, slik som cafe latte, macchiato, cappuccino og lignende, vil en kaffemaskin være et ideelt valg for deg. Har du på den andre siden et ønske om å lage en mer tradisjonell svart kaffe, og gjerne en viss mengde kopper om gangen, vil en kaffetrakter være det ønskelige alternativet.

Når du så har bestemt deg for hvilken type maskin du skal velge, kan du så se at det innen hver kategori, vil være en rekke forskjellige modeller å velge mellom.

Siemens kaffetrakter

Med en Siemens kaffetrakter vil du kunne være sikker på at du får brygget en høykvalitetskaffe, samtidig som du får brygget så mye kaffe du ønsker ved hver bruk. Siemens har utstyrt sine kaffetraktere med en rekke ulike funksjoner og teknologier slik som AromaSensePlus, som skal være med på å sikre den samme høye kvaliteten, uavhengig av hvor mye kaffe du trakter. Samtidig vil du kunne se at en Siemens kaffetrakter er utstyrt med en rekke praktiske funksjoner slik som Dryppstopp, og en automatisk avbryter slik at maskinen skrur seg av en viss tid etter ferdig brygging.

Siemens kaffemaskin

Du vil kunne se at det er en rekke ulike Siemens kaffemaskiner å velge mellom, alt etter hvor mye kaffe du ønsker å lage, og hvor mange funksjoner og innstillingsmuligheter du ønsker å ha til rådighet. Stiller du høye krav til kaffen og ønsker å kunne lage de deiligste kaffedrikker, vil kanskje en Siemens kaffemaskin i toppserien EQ 8 være noe for deg. Disse er utstyrt med avansert teknologi, og har en rekke ulike funksjoner for å hjelpe deg i retning av den perfekte koppen med kaffe.

Videre finnes det en rekke andre kaffemaskiner som passer perfekt for noe mindre kjøkken. Uansett om du velger en mindre eller en større Siemens kaffemaskin, kan du være sikker på at du får en kaffemaskin som er fininnstilt for å kunne gi deg den beste smaksopplevelsen, på en så enkel måte som mulig.

Kjennetegn ved de fleste Siemens kaffemaskiner, er at de inneholder funksjoner og muligheter som innebygd kaffekvern, melkeskummer og en rekke ulike innstillinger for å regulere doseringen av både melk og kaffe. Du vil dermed enkelt kunne bestemme både styrke og mengde.

Design

En Siemens kaffemaskin- eller kaffetrakter, vil i tillegg til et funksjonsnivå, være preget av et høyt fokus på design og kvalitet. De har alle et meget stilrent og moderne design, samtidig som man har arbeidet for å gjøre maskinene oversiktlige og enkle å bruke. Du vil også kunne velge mellom en rekke ulike materialer og farger. Dermed vil det enkelt la seg gjøre å kunne finne frem til en Siemens kaffemaskin som vil passe inn i ditt kjøkken.

Er det noe du lurer på?

Har du spørsmål angående en Siemens kaffemaskin, eller andre produkter i vårt sortiment? Nøl i så fall ikke med å ta kontakt med vårt kundesenter på telefon 21 95 92 08 eller e-post [email protected]

Favoritter

Lukk