21 95 92 08 åpent i dag kl. 12-17
  • Mandag9-19
  • Tirsdag9-19
  • Onsdag9-19
  • Torsdag9-19
  • Fredag9-16
  • Lørdag12-17
  • Søndag12-17
Lukk
Chatten er
åpen

Favoritter

Lukk
Favoritter
Favoritter
Basket
Kurv
Meny

SMEG Kjøleskap

SMEG kjøleskap

Hvis du er interessert i innretning, også når det kommer til hvitevarer, har du sikkert hørt om SMEG. Det italienske merket er kjent for sin høye kvalitet og fantastiske design. Designen kjenner du lett igjen, da den alltid står ut og har et spesielt preg. Det gjør at du aldri tviler på om det er SMEG eller ikke. Det de er mest kjente for er sin unike utvendige retrodesign på kjøleskapene sine, men som er i utformingen og funksjonene inne i. Disse kjøleskap har blitt utrolig populære og elskede over hele verden.

Velg riktig kjøleskap fra SMEG

Det finnes mange forskjellige SMEG-kjøleskap, og derfor finner du helt sikkert et som passer inn i ditt kjøkken, til dine behov og som oppfyller kravene dine når det kommer til design, kapasitet, funksjoner og energiklasse.

For å gjøre det lettere for deg å finne den beste løsning til ditt kjøkken, ser vi her litt nærmere på noen ting du må overveie før du velger hvilket kjøleskap fra SMEG du skal kjøpe. Noen av kjøleskapene er markert med blant annet «bestseller pris» eller «best i test». Disse markeringer gjør det litt lettere for deg å finne det produkt du søker. Når kjøleskapene er på tilbud, kan du lese på hver vare hvor mye du sparer sammenlignet med den originale pris.

Hvor mye plass trenger du?

Noe du må overveie er hvor mye plass du trenger i ditt nye kjøleskap fra SMEG. Husk at du må sjekke at den størrelse du ønsker også passer inn i kjøkkenet. Den innvendige kapasitet henger selvfølgelig sammen med målene utvendig. SMEGs kjøleskap kommer i en uendelig mengde størrelser og utførelse, så det burde ikke være noen problemer for deg å finne et som passer deg, både når det kommer til dine behov og dine praktiske muligheter.

Et lite kjøleskap fra SMEG er perfekt å ha for eksempel på hytten eller i kafferommet. De mellomstore modellene har en kapasitet på rundt 130 liter, og passer derfor ofte til et hjem med 1-2 personer. Med flere personer i hjemmet, burde du satse på et kjøleskap med større kapasitet. SMEG-kjøleskapene lages med kapasitet helt opp til 400 liter.

Du kan altså sikre deg, at du har god plass til matrester, og at kjøleskapet ikke blir overfylt. Et kjøleskap som er overfylt er hele tiden på overarbeid, hvilket ikke er bra hverken for kjøleskapet eller din elregning. Men et for stort kjøleskap er heller ikke godt, da det bruker unødvendig mye strøm for å kjøle hele kjøleskapet. Så du skal finne et kjøleskap med en kapasitet som passer ditt hjem. En god idé kan være å se hvor mye kapasitet du har i dag, og vurdere hvis du trenger mere eller mindre, eller om det fungerer med den størrelsen du har.

Hvilken design ønsker du?

Hva vil du ha ut av designen og hvis du vil ha et typisk SMEG-kjøleskap eller hvis du ønsker en mer strømlinjeformet design. Du finner også mer nøytrale modeller i sort eller hvit, men de finnes også modeller i alt fra rød til grønn, lysblå, guld og mange flere. De har også innbyggingsmodeller, hvor fronten blir dekket med samme front som du har på øvrige luker i kjøkkenet. Disse kjøleskap holder selvfølgelig samme høye standard som de frittstående kjøleskapene fra SMEG.

De ikoniske retrokjøleskapene

De retroinspirerte kjøleskapene har blitt ikoniske for SMEG, og er helt klart de som er mest populære. De har en myk utforming med rundede kanter, et stort enkelt retrohåndtak, og i en flott farge. Nettopp fargene er noe som SMEG stikker ut med, og gjør at du kan få en helt spesiell touch og følelse i kjøkkenet ditt. De kan også fås i sort eller hvit, men fortsatt i den flotte retrodesignen. De sorte modeller har blitt svært populære de siste årene.

Pastellfargene som du kan få kjøleskapene i gir en luksus 50-talsfølelse og kjøkkenet ditt kan på null komma niks ligne en amerikansk diner. Du kan også kombinere kjøleskapet med fryser, vannkoker, brødrister og andre ting til kjøkkenet i samme matchende stil og farge. Hvis du ønsker kjøl og frys i et kan du velge et kombiskap fra SMEG som også kommer i samme design og de mange fargene.

Kjøp hos whiteaway

I utvalget vårt finner du mange forskjellige kjøleskapsmodeller fra SMEG, og i mange forskjellige mål, stiler, farger og priser. Du finner både frittstående og integrerbare modeller, men ikke bare kjøleskap, uten også fryseskap og kombiskap. Kort sagt finner du helt sikkert en modell som passer inn i ditt kjøkken.

Ønsker du en modell hvor kjøl og fryser er kombinert finner du SMEGs kombiskap her. Ønsker du en større utgave kan du sjekke SMEGs Side-by-side kjøleskap.

Favoritter

Lukk