21 95 92 08 åpent i dag kl. 9-18
  • Mandag9-18
  • Tirsdag9-19
  • Onsdag9-19
  • Torsdag9-17
  • Fredag9-16
  • Lørdag12-17
  • Søndag12-17
Lukk
Kontakt oss
via e-post her

Favoritter

Lukk
Favoritter
Favoritter
Basket
Kurv
Meny

Soehnle

Soehnle er en tysk merkevare som er kjent som den opprinnelige merkevaren innenfor vekter. I dag består sortimentet av mye mer enn bare vekter, for eksempel også blodtrykksmålere, fitnesstrackere, luftrensere og mye mer.

Når du kjøper et Soehnle-produkt, får du garantert et kvalitetsprodukt som du kan bruke i mange år. Som bevis for dette gir Soehnle også utvidet garanti på produktene, faktisk helt opp til fem år. I tillegg kjennetegnes produktene av en fin og minimalistisk design, som også har fått tildelt flere designpriser.

Sortiment

Soehnle har et stort sortiment som støtter mottoet «Life in balance». Produktene bidrar til å skape et liv i balanse ved å gjennomføre forskjellige målinger, slik at du får bedre innblikk i kroppen din og ved å være en motivasjonsfaktor, til å aktivt gjøre noe ved tingene. Flere av produktene er også knyttet til en app, som lagrer alle målingene dine og som kan komme med forslag til for eksempel hvor mange kcal du bør innta og hvor mange skritt du bør gå. Du kan også skrive inn dine egne målsetninger.

Sortimentet består av:
• Personvekter
• Kjøkkenvekter
• Fitnesstrackere
• Blodtrykksmålere
• Luftrensere/-fuktere
Se det store utvalget.

Kjøkken-/personvekter

Soehnle har et stort sortiment, og du finner en vekt til stort sett ethvert behov, uansett om du trenger en kjøkkenvekt som kan veie helt ned til 0,1 gram eller en personvekt som kan veie opp til 200 kg. Felles for alle vektene er at det gis 3–5 års garanti på alle produktene.

Fitnesstrackere

Alle fitnesstrackere er koblet til Soehnle Connect-appen, og her kan du nøye følge utviklingen din. Hvor mange kcal har du forbrent, hvordan har du sovet om natten, hvor mange skritt mangler du for å nå dagens mål, og så videre.

Blodtrykksmålere

Det er viktig å kunne stole på blodtrykksmåleren, og alle blodtrykksmålere fra Soehnle er registrert hos den danske Lægemiddelstyrelsen og har dansk bruksanvisning. Noen av modellene kan kobles til appen Soehnle Connect, slik at du ikke trenger å skrive ned målingene dine.

Luftrensere/-fuktere

Hvis du ønsker bedre inneklima, kan Soehnle hjelpe deg med en av sine effektive luftfuktere/-rensere. En av modellene kan også kobles ti appen Soehnle Connect, slik at du kan følge med på inneklimaet ditt.

Soehnle Connect-app – én app til alle produkter

Soehnle har utviklet sin egen app, som skiller seg fra mange andre merker ved at du her trenger bare én app uansett hvilket Soehnle-produkt du har. Andre merker har en app til blodtrykksmålere og en annen til fitnesstrackere og lignende. Med Soehnle Connect samles alle målingene dine på ett sted, og derfor får du total oversikt – enkelt og brukervennlig. Inne i appen kan du skrive inn en rekke målsetninger, og du kan sammenligne dem med dine faktiske resultater.

Om Soehnle

Soehnle ble grunnlagt av Wilhelm Soehnle i 1868, og har siden vært kjent for høy kvalitet, innovativ teknologi, flott design og høy brukervennlighet. Presisjon og nøyaktighet er en selvfølge, uansett hvilket produkt det er snakk om. Det er det som skaper et ekte Soehnle-produkt. I dag er Soehnle et kjent merke blant forbrukere, som selges over hele verden.

Favoritter

Lukk