21 95 92 08 åpent i dag kl. 9-19
  • Mandag9-20
  • Tirsdag9-19
  • Onsdag9-19
  • Torsdag9-19
  • Fredag9-16
  • Lørdag12-17
  • Søndag12-17
Lukk
Kontakt oss
via e-post her

Favoritter

Lukk
Favoritter
Favoritter
Basket
Kurv
Meny

Witt Ventilatorer

Designsterke kjøkkenvifter fra Witt

Witt har et brett og variert sortiment av flere forskjellige typer kjøkkenvifter i høy kvalitet og stilren og moderne design. Her finner du både vegghengte og takmonterte modeller som begge typene er svært populære og da det er et kraftfullt valg til større kjøkkener. Men i sortimentet finner du også takintegrerte kjøkkenvifter og benkeventilatorer. En Witt-kjøkkenventilator er laget av materialer i høy kvalitet, og finnes i alt fra rustfritt stål til sort eller hvitt glass for et eksklusivt inntrykk. Med sitt lave lydnivå kan en Witt-kjøkkenventilator dessuten garantere en høy luftkvalitet i kjøkkenet ditt, uten å bråke.

Utsugning eller kullfilter?

I Witts sortiment finner du fremst to forskjellige typer av kjøkkenvifter: Kjøkkenvifter med utsugning og kjøkkenvifter med kullfilter, hvor den førstnevnte er en mer tradisjonell utgave. Den bruker nemlig ventilasjonskanalen i veggen for å føre ut den skitne luften fra kjøkkenet. Fordelen med denne type av ventilator er at den er svært effektiv, men den bruker en del energi da luften hele tiden skal suges ut, og derfor må hjemmet varmes opp igjen, siden temperaturen faller litt. I forhold til plassering blir du litt begrenset i forhold til plassering, da du må tilpasse deg etter hvor kanalen er montert.

En Witt-kjøkkenventilator med kullfilter bruker i stedet såkalt resirkulasjon for å rense luften, hvilket ofte er mer energivennlig. Den skitne luften passerer i stedet gjennom et aktivt kullfilter, som fanger duftpartikler, skitt og andre ting som kan finnes i luften. Den rene luften blir sendt ut i rommet med en gang igjen. Har du mulighet for begge typer, kan du overveie en modell som kan brukes både med utsugning og kullfilter, slik at du selv kan velge når du vil bruke hvilken funksjon.

Intern eller ekstern motor?

Hos oss finner du flere forskjellige typer av kjøkkenvifter fra Witt. Du kan velge mellom å ha en intern eller en ekstern motor på din ventilator. Hvis du velger en ekstern motor, skal du være oppmerksom på at den skal plasseres for eksempel utenpå huset eller i loftsrommet. Derfor kan en kjøkkenventilator fra Witt med intern motor være enklere å installere.

Trenger du hjelp, er du alltid velkommen til å kontakte vår kundeservice. De kan kontaktes via e-post, chat eller telefon alle ukens dager.

Favoritter

Lukk