21 95 92 08 åpent i dag kl. 9-19
  • Mandag9-20
  • Tirsdag9-19
  • Onsdag9-19
  • Torsdag9-19
  • Fredag9-16
  • Lørdag12-17
  • Søndag12-17
Lukk
Kontakt oss
via e-post her

Favoritter

Lukk
Favoritter
Favoritter
Basket
Kurv
Meny

Witt Platetopper

Witt platetopp

Det danske firmaet Witt, har et meget bredt og produktsortiment, som også inkluderer blant annet platetopper. Disse inneholder en avansert og innovativ teknologi som gjør at disse er helt i ledersjiktet når det kommer til energieffektivitet, design og anvendelighet. På WhiteAway.no har vi samlet en rekke av deres sortiment, slik at du enkelt skal kunne finne frem til en Witt platetopp som passer perfekt til ditt kjøkken.

Ny teknologi

De aller fleste av platetoppene fra Witt har induksjonsteknologi, som er den nyeste teknologien på markedet. Dette gjør at selve oppvarmingen går meget hurtig, samtidig som du får en enkel og god kontroll på varmetilførselen. Selve teknologien baserer seg på at man har en magnetisk spole i underkant av kokeplaten. Når denne tilføres energi, får man et magnetfelt som videre sørger for at eventuelle kokekar blir varmet opp. En av fordelene med dette, i tillegg til den raske oppvarmingen, er at det da er selve kokekaret som varmes opp, og ikke kokeplaten. Resultatet er man får en svært liten restvarme, noe som gjør disse platetoppene svært sikre. Noe man må legge merke til er da at de kokekarene man ønsker å bruke, må være magnetiske for å fungere optimalt.

I tillegg til disse, vil du også finne keramiske platetopper fra Witt. Disse vil også ha en glatt og flott overflate, men har da en noe annen teknologi. Her vil oppvarmingen foregå ved varmeelement i underkant av det herdede glasset på noe den samme måten som tradisjonelle plater.

Ulike størrelser

Som du kan se, er det mulig å skaffe en Witt platetopp i en rekke ulike størrelser. En viktig faktor å forholde seg til i denne sammenhengen, er antallet kokesoner. Dette antallet vil være med på å bestemme hvor mange kokekar du kan få plass til samtidig. For en helt standard Witt platetopp, vil det være fire ulike kokesoner å velge mellom, men ønsker du en noe større valgfrihet, kan du se at du velge mellom alt fra 2 til 6 kokesoner. Dermed har du muligheten til å kunne skaffe deg en platetopp som passer perfekt til dine ønsker og behov.

Er det noe vi kan hjelpe deg med?

Det er viktig for oss at du får tilstrekkelig informasjon til å kunne finne den platetoppen som passer til deg og dine behov. Har du dermed spørsmål angående en Witt platetopp, er du velkommen til å kontakte vårt kundesenter på telefon 21 95 92 08 eller via e-post [email protected]

Favoritter

Lukk