21 95 92 08 åpent i dag kl. 12-17
  • Mandag9-19
  • Tirsdag9-19
  • Onsdag9-19
  • Torsdag9-19
  • Fredag9-16
  • Lørdag12-17
  • Søndag12-17
Lukk
Kontakt oss
via e-post her

Favoritter

Lukk
Favoritter
Favoritter
Basket
Kurv
Meny

Zanussi Komfyrer

Zanussi komfyr

Det italienske firmaet Zanussi har en rekke flotte komfyrer på markedet. Disse er preget av en gjennomgående høyt funksjonsnivå, og et elegant og stilfullt design. Noe som kan sies å være noe unikt ved valget av en Zanussi komfyr, er at du kan velge mellom tre ulike typer platetopper, induksjon, keramisk og tradisjonelle masseplater.

Ulike platetopper

Som nevnt har du mange valgmuligheter med tanke på hvilken platetopp du ønsker på en Zanussi komfyr. Du vil kunne finne ny og avansert teknologi i form av induksjonstopper, via keramiske topper og også tradisjonelle masseplater. Alle disse vil ha et høyt funksjonsnivå, men ha noe ulike egenskaper.

En Zanussi komfyr med induksjonsplater vil være den nyeste og mest effektive teknologien. Man tar da i bruk et elektromagnetisk felt til å varme opp selve kokekaret, noe som gir en meget konsentrert og fokusert oppvarming. Med andre ord avgir disse kokeplatene liten restvarme til omgivelsene, noe som også er med på å gjøre disse til et meget sikkert alternativ. Hvis du ønsker et glatt og stilrent utseende på komfyren, samtidig som den er enkel å rengjøre, vil også keramiske kokeplater være et godt alternativ. Disse vil i benytte seg av en noe mer tradisjonell teknologi, der man har varmeelementer under en plate av herdet glass, som står for oppvarmingen. Her er det da altså en kokeplate som varmes opp, for så å avgi varme til omgivelsene, og et kokekar.

Har du ønsker om en Zanussi komfyr som er så enkel og grei som overhodet mulig, kan en tradisjonell masseplatekomfyr være ideelt for deg. Dette er den tradisjonelle kokeplaten som vi alle kjenner. Oppvarmingen vil da ta noe lenger tid, og platen vil også være varm i noe tid etter at du har skrudd den av, men de er svært enkle å bruke, og du får en god oversikt og kontroll.

Hva med ovnen?

Velger du å kjøpe en Zanussi komfyr vil du ha valget mellom komfyrer der ovnsrommet er rundt 70 liter. Dette gjør at du fint får plass til alt fra stekebrett med boller, til noe større steker eller lignende. Samtidig vil du se at funksjoner slik som varmluft er standard, slik at du dermed får gode muligheter til å variere tilberedingen.

Er det noe vi kan hjelpe deg med?

Har du spørsmål angående en Zanussi komfyr eller andre produkter i vårt sortiment? Nøl ikke med å ta kontakt med vårt kundesenter på telefon 21 95 92 08 eller via e-post [email protected]

Favoritter

Lukk