21 95 92 08 åpent i dag kl. 9-19
  • Mandag9-19
  • Tirsdag9-19
  • Onsdag9-19
  • Torsdag9-19
  • Fredag9-16
  • Lørdag12-17
  • Søndag12-17
Lukk
Kontakt oss
via e-post her

Favoritter

Lukk
Favoritter
Favoritter
Basket
Kurv
Meny

Zanussi Platetopper

Zanussi platetopp

I de fleste kjøkken har det blitt mer og mer vanlig med integrerte hvitevarer for å få et meget stilrent og elegant uttrykk. På lik linje vil en Zanussi platetopp være en perfekt løsning for deg, som følge av sitt tidløse og smakfulle design.

Induksjon eller keramisk?

Du vil finne to ulike typer platetopper fra Zanussi, nærmere bestemt induksjonstopper og keramiske topper. Disse vil begge ha likheter i form av en jevn og glatt overflate, som gjør de meget enkle å rengjøre, men vil samtidig inneholde en noe forskjellig teknologi.

En induksjonstopp vil danne et magnetfelt ved hjelp av en spole under platetoppen overflate. Dette vil sørge for at magnetiske kokekar vil få en meget rask og effektiv oppvarming. Det som skiller disse platetoppene noe fra andre varianter, er at det er selve kokekaret som varmes opp direkte, og ikke en kokeplate. Fordelen med dette er at du i tillegg til å få en raskere oppvarming, vil minimere muligheten for at eventuelt matsøl vil brenne seg fast til overflaten, samtidig som muligheten for å brenne seg, også blir mindre.

En keramisk platetopp vil på sin side ha et varmeelement under overflaten, som varmens opp. Denne teknologien vil ta noe lengre tid i oppvarmingen, men har den fordelen at alle typer kokekar vil fungere uten problemer.

Praktiske funksjoner

Som du kan se, vil som regel en Zanussi platetopp ha touchbetjening, noe som gjør at du fort og enkelt regulere temperaturen. I tillegg finner du smarte tilpasningsløsninger slik som boostfunksjon og såkalte flexisoner der du man justere størrelsen på selve kokesonen. Dermed får du også muligheten til også å bruke større kokekar. Samtidig vil du kunne velge en Zanussi platetopp med 2 eller 4 ulike kokesoner, slik at du får en platetopp som er spesialtilpasset deg og ditt behov.

Er det noe vi kan hjelpe deg med?

Det er viktig for oss at du får all den informasjonen du trenger for å kunne gjøre et godt kjøp. Er det dermed noe du lurer på angående en Zanussi platetopp, eller andre produkter i vårt sortiment, er du velkommen til å kontakte vårt kundesenter på telefon 21 95 92 08 eller e-post [email protected]

Favoritter

Lukk